Lodge Tureluur:

an de achterzijde van het pand hebben we begin 2015 een fraai 4 persoons vakantie appartement gebouwd, en noemen het Lodge Tureluur.  Deze fraaie ruimte heeft uitzicht over het achterliggende water en het natuurgebied Plan Tureluur, dat onderdeel is van het Nationale Park Oosterschelde.In 2007 kochten wij het oude stoomgemaal Schouwen dat is gebouwd in 1876 en in 1905 aan de zijkanten een uitbreiding heeft gekregen voor technische ruimten

Afwerking

Omdat het hier een oud industrieelpand betreft hebben we de verbouwing geheel in de stijl van “toen” gehouden met authentieke details. Bijvoorbeeld het schakelmateriaal in de woning is echt uit grootmoeders tijd. Maar toch is er geen afbreuk gedaan op het moderne comfort dat onze gasten wensen. Dus….een fraaie keuken met alle inbouw apparatuur die noodzakelijk is : gasfornuis, elektrische combi magnetron met hete lucht oven. Een vaatwasser en grote koelkast met vriesvak. Ruim voldoende serviesgoed en natuurlijk kookgerei om uw eigen maaltijden te kunnen bereiden, is aanwezig.

Indeling Lodge Tureluur

De indeling van het appartement is als volgt :

Entree aan de achterzijde van het pand. ( u parkeert uw auto op de parkeerplaats en loopt langs Appartement Kluut aan de rechterzijde van het pand als u er voor staat)  Op de dag van aankomst regelen we dat u even kunt uitladen vlak bij uw vakantiebestemming ;dus geen gezeul met spullen, boodschappen kinderen etc.  Via een schelpen pad komt u aan de achterzijde van het pand, en met een klein trapje … op het ca 40 m2 grote hardhouten terras met het fraaie uitzicht. Bij binnenkomst staat u direct in een ruimte welke toegang geeft tot de woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer. Ja… de indeling is echt bijzonder…. kijk gerust even goed naar de foto’s om een goede indruk te krijgen.

De woonkamer ingericht met stoelen, dekenkist voor de kussens van de tuinstoelen, lekkere bank,  smart tv, internet WIFI, keuken met alle inbouwapparatuur die er in moet zitten : vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, ruim voldoende serviesgoed en bestek, Kortom… voor de keukenprins of -prinses zeker de moeite waard om je kookkunsten in de vakantie de vrije loop te laten gaan. De eethoek is gesitueerd aan de raamzijde van de lodge, zodat je ’s avonds lekker kunt genieten van de ondergaande zon… en ’s ochtends de koeien voorbij kunt zien komen tijdens het ontbijt. Ehhhh bij mooi weer natuurlijk alles buiten!  Tuinstoelen, kussens en lange eettafel zijn aanwezig!

De slaapkamers :
Een slaapkamer is gelegen aan linkerzijde van de entree en een rechts. De linker is voorzien van 2 bedden welke naast elkaar geplaatst kunnen worden of … gescheiden, afsluitbaar met een deur. De andere slaapkamer is iets ruimer van opzet en wordt meest als ouderslaapkamer gebruikt als we gasten hebben met kinderen. Het beddengoed bestaat bij een standaard boeking uit…. onder hoeslaken, en 4 x 1 persoonsdekbed, 4x hoofdkussen. Natuurlijk zijn er extra dekbedden voor de koudere periode… welke u zelf kunt pakken.

De badkamer:
Deze is in landelijke stijl uitgevoerd met “ouderwets” toilet, ruime douche en hardstenen wastafel. Als spiegel hebben we een gezellig kastje opgehangen… altijd makkelijk voor medicijnen. Natuurlijk ontbreekt een grote passpiegel niet. Voor uw veiligheid hebben we de mogelijkheid om de föhn te gebruiken niet in de badkamer aangebracht, er zijn voldoende wandcontactdozen  in de lodge.Mocht u handdoeken  willen huren, dan is dat natuurlijk vooraf met ons te bespreken. Altijd goed om even te bellen 06-42759640 voor het geval u extra vragen of wensen heeft, er is veel mogelijk.

TIP APP 

Wij willen u er op attenderen dat we een GRATIS app hebben in de Apple Store en in de Google Playstore. De naam van de app is : GEMAALSCHOUWEN.  Dus… handig even downloaden en je hebt een perfect idee van de appartementen, omgeving, indeling, waar de winkels zijn, stranden etc etc. Dus… een musthave voor een fijne vakantie in Gemaal Schouwen. Downloaden dus!
Naam in de store is t: gemaalschouwen  Appstore       Playstore 

Bijzonderheden:

– ruim terras ca 45 m2 met uitzicht op plan Tureluur
– ruime living, keuken woonkamer.
– 2 slaapkamers (dus voor 4 personen)
– ruime badkamer
– wasmachine, strijkijzer, strijkplank, wasrekken in algemene ruimte buiten het appartement
– bij slecht weer even je was drogen in onze wasdroger…. geen probleem
– schoonmaak spullen, stofzuiger, emmers, doekjes etc aanwezig
– vuilniszakken voor gewoon gebruik aanwezig
– internet via WIFI
– spiegel, haardroger, potten, pannen, ruime sortering servies en keuken apparatuur
– kinderstoel
– kinderzwemvest

Huisdieren:
Helaas is gebied rondom Gemaal Schouwen niet geschikt voor het meenemen van uw HUISDIEREN. Zij zijn NIET TOEGESTAAN, U vraag zich af waarom… wel nu… de verblijven zijn gelegen in een Nationaal Park, er is broedseizoen van maart tot augustus voor beschermde en bedreigde vogelsoorten, onze kippen lopen los… en de andere gasten zouden het vervelend kunnen vinden als uw lieveling huisdier  hen tot last is.